Vores ydelser

Advokater med speciale i arbejds- og ansættelsesret samt persondata

Som klient hos Labora Legal betaler man for kerneydelsen – rådgivning, sparring og effektiv problemløsning. Vi er altid fleksible, hurtigt agerende og responsive i et tæt og personligt samarbejde med vores klienter.

Labora Legals partnere har alle mangeårig erfaring med ansættelses- og arbejdsret samt persondata, og har gennem mange år været en del af partnerkredsen i en række af Danmarks største advokatfirmaer og ledet afdelingerne for arbejds- og ansættelsesret. Det har givet stor indsigt i mange forskellige brancher, hvorfor vi føler os godt klædt på, uanset om opgaven skal løses for multinationale selskaber eller mindre virksomheder

Ansættelsesret
Personalejura

Vi er en tæt samarbejdspartner inden for HR-området

Hos Labora Legal kombineres faglig juridisk kompetence med solid indsigt i virksomhedens bredere forretnings- og HR-mæssige aspekter. Derved er vi ikke blot leverandør af juridiske kvalitetsløsninger, men en tæt samarbejdspartner i vores klienters forretningsudvikling inden for HR-området.

Hos Labora Legal er vi engagerede på alle punkter – uanset tidspunkt eller omfang. Vi brænder for fagligheden og for altid at finde den rette løsning.

{
Labora Legal har et omfattende netværk – både nationalt og internationalt. Det giver os den bedste adgang til andre dedikerede specialister, skulle der opstå behov for rådgivning uden for vores specialistområde.

– Divi Digest

{
Labora Legal er fleksible, hurtigt agerende og responsive i et tæt personligt samarbejde med vores klienter.

– Extra Times

{
Hos Labora Legal er vi engagerede på alle punkter – uanset tidspunkt eller omfang. Vi brænder for fagligheden og for altid at finde den rette løsning.

– Extra Times